Eşti aici

Cafeaua de dimineață. 365 de reflecții pentru oameni ocupați

46 LEI
 

„Cafeaua de dimineață” este cartea ideală pentru a savura zilnic din înţelepciunea Scripturii, tâlcuită pe înţelesul nostru de Vassa Larin, profesoară de drept canonic şi liturgică la Universitatea din Viena. 

Această carte de reflecții zilnice a fost scrisă ca ajutor pentru oricine este interesat să facă din meditație o parte din viața sa zilnică. Fiecare reflexie, bazată pe un pasaj din Scriptură și, ocazional, pe calendarul zilnic, este scurtă, pentru ca să poată fi integrată într-un program aglomerat. Meditaţiile pot fi citite câte una în fiecare zi, poate în timpul cafelei de dimineață, în tramvai, în drum spre serviciu sau oricând găseşti cinci minute libere. Lectura acestor reflecţii este menită să nască în cititor dorinţa de autocunoaştere şi examinare zilnică a propriilor gânduri şi fapte. Astfel au fost scrise aceste reflecții ‒ doar una pe zi ‒, de-a lungul unui an foarte...

mai mult  +

„Cafeaua de dimineață” este cartea ideală pentru a savura zilnic din înţelepciunea Scripturii, tâlcuită pe înţelesul nostru de Vassa Larin, profesoară de drept canonic şi liturgică la Universitatea din Viena. 

Această carte de reflecții zilnice a fost scrisă ca ajutor pentru oricine este interesat să facă din meditație o parte din viața sa zilnică. Fiecare reflexie, bazată pe un pasaj din Scriptură și, ocazional, pe calendarul zilnic, este scurtă, pentru ca să poată fi integrată într-un program aglomerat. Meditaţiile pot fi citite câte una în fiecare zi, poate în timpul cafelei de dimineață, în tramvai, în drum spre serviciu sau oricând găseşti cinci minute libere. Lectura acestor reflecţii este menită să nască în cititor dorinţa de autocunoaştere şi examinare zilnică a propriilor gânduri şi fapte. Astfel au fost scrise aceste reflecții ‒ doar una pe zi ‒, de-a lungul unui an foarte aglomerat în Viena.

Vassa Larin (n. 1970, New York) este profesor universitar de drept canonic și teologie liturgică în cadrul Universității din Viena, fiind totodată și soră rasoforă.

mai puțin  -
5
   ( 0 review-uri)
Data apariției: 
2018
Număr pagini: 
684
ISBN: 
978-606-666-716-6
Tip copertă: 
broșată
Format carte: 
14 x 21,5 cm
Culoare interior: 
monocrom

Clienții au cumpărat și

Ai întrebări legate de produs?

Ne poți suna la
0724 550 463
Lasă-ne un număr de telefon
Te sunăm noi!
Vrei să ne trimiți un
email?