Eşti aici

Transport
 

10 Decembrie 2015

Livrare prin curier rapid / Ridicare de la Poșta Română / Ridicarea personală de la sediul nostru

Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 199 lei. În această ofertă sunt incluse cărțile care nu sunt la reducere. Dacă o comandă conține și cărți aflate la reducere, vor fi luate în calcul doar cărțile cu preț întreg. Beneficiază de gratuitate comenzile cu livrare pe teritoriul României.

 

Urmărirea comenzii

După ce ați înregistrat comanda, puteți urmări statusul acesteia din contul dumneavoastră de client, din secțiunea „Comenzi”.

Modalități de livrare

Când înregistrați comanda, trebuie să alegeți și modalitatea în care vreți să v-o livrăm. Termenul de livrare al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 5 zile lucrătoare, cu condiția să fie disponibile în stoc.

Livrare prin curier rapid (Nemo Express)

Comanda va ajunge la dumneavoastră în 1-2 zile lucrătoare din momentul în care predăm coletul curierului.

Ridicare de la Poșta Română

Dacă ați înregistrat comanda până la ora 14.00, o veți putea ridica în termen de 3-5 zile lucrătoare de la oficiul poștal din localitatea dumneavoastră.

Se poate opta și pentru ridicarea personală de la sediul nostru, din incinta Mănăstirii Golia (Iași, str. Cuza vodă, nr. 51). În acest caz, comanda se realizează folosind una dintre modalitățile de contact furnizate.

În cazul în care localitatea dumneavoastră nu se află în lista curierului, se vor aplica taxe suplimentare pentru transport. Pentru verificare, a se vedea lista atașată mai jos.

 

Pentru livrări în străinătate, vă rugăm să folosiți formularul nostru de contact sau scrieți-ne pe adresa comenzi@edituradoxologia.ro.

Atașamente: