Eşti aici

Transport
 

Livrare prin curier rapid / Ridicare de la Poșta Română / Ridicarea personală de la sediul nostru

Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 149 lei. În această ofertă sunt incluse cărțile care au maxim 20% reducere deja aplicată. Dacă o comandă conține și cărți  cu reducere mai mare de 20%, acestea nu vor fi luate în calcul în vederea obținerii gratuității. Beneficiază de gratuitate comenzile cu livrare pe teritoriul României.

 

Urmărirea comenzii

După ce ați înregistrat comanda, puteți urmări statusul acesteia din contul dumneavoastră de client, din secțiunea „Comenzi”.

Modalități de livrare

Când înregistrați comanda, trebuie să alegeți și modalitatea în care vreți să v-o livrăm. Termenul de livrare al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 5 zile lucrătoare, cu condiția să fie disponibile în stoc.

Livrare prin curier rapid (Nemo Express)

Comanda va ajunge la dumneavoastră în 1-2 zile lucrătoare din momentul în care predăm coletul curierului.

Ridicare de la Poșta Română

Dacă ați înregistrat comanda până la ora 14.00, o veți putea ridica în termen de 3-5 zile lucrătoare de la oficiul poștal din localitatea dumneavoastră.

Se poate opta și pentru ridicarea personală de la sediul nostru, din incinta Mănăstirii Golia (Iași, str. Cuza vodă, nr. 51). În acest caz, comanda se realizează folosind una dintre modalitățile de contact furnizate.

În cazul în care localitatea dumneavoastră nu se află în lista curierului, se vor aplica taxe suplimentare pentru transport. Pentru verificare, a se vedea lista atașată mai jos.

 

Pentru livrări în străinătate în țările Uniunii Europene, folosim Poșta Română și serviciul de curierat rapid DPD Curier. Calcularea costului de transport se face automat prin introducerea unui cod poștal valid. Pentru țările ce nu fac parte din Uniunea Europeană, livrarea se poate face exclusiv prin Poșta Română. Calculul transportului se face manual, conform tarifelor afișate de operatorul de transport. Pentru efectuarea unei comenzi în ultimul caz, vă rugăm să folosiți formularul nostru de contact sau scrieți-ne pe adresa comenzi@edituradoxologia.ro.

Atașamente: