Eşti aici

Detalii precomandă
 

29 Martie 2017

Detalii precomandă

Un produs pentru care se face precomandă este un produs care nu a fost încă lansat, dar care poate fi comandat în avans.

Produsele foarte așteptate pot apărea cu un stoc limitat și se pot epuiza repede, de aceea precomanda vă garantează achiziționarea lui, însoțită întotdeauna de o reducere față de prețul de lansare. Făcând o precomandă, aveți garanția că veți primi volumul imediat după lansare.

Editura Doxologia mai oferă și alte cadouri, de care puteți beneficia doar în cazul unei precomenzi.

Puteți adăuga și alte volume deja lansate în comanda dumneavoastră, însă veți primi întregul pachet în momentul lansării cărții pe care ați solicitat-o ca precomandă.

Plata precomenzii se poate face ramburs sau în avans: cu cardul bancar direct pe site, prin transfer electronic, ordin de plată sau depunere de numerar în contul editurii. În cazul ultimelor trei variante, dovada plății se poate face în 72 de ore le la plasarea comenzii, după această perioadă, precomenzile neplătite fiind anulate.

Puteți renunța oricând la precomandă. În cazul în care aceasta a fost deja achitată, puteți opta pentru achiziționarea altor produse sau pentru returnarea sumei.

Citește alte articole despre: precomanda