You are here

De ce să vizitezi Târgul cărților de Crăciun?
 

Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei, a colindului, a dăruirii, a dragostei, a poveștilor, a copilăriei, trăiri pe care le regăsim de cele mai multe ori redate cu măiestrie și sensibilitate aparte în cărți. 

Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos se apropie cu pași repezi, iar dorința noastră de a dărui  un cadou celor dragi crește. Poate că în această perioadă suntem nehotărâți, indeciși, în ceea ce privește alegerea cadoului perfect și de aceea Editura Doxologia îți oferă, zilele acestea, cele mai frumoase idei de cadouri în materie de carte. 

O carte întotdeauna bucură sufletul omului, indiferent de vârsta lui. Și pentru că Editura Doxologia s-a gândit și la cei mari și la cei mici, și la cei ocupați și la cei liberi, toate cele 65 de titluri abordează teme diferite, pentru că și interesele noastre ca cititori diferă. Astfel, avem două povești de Crăciun pentru copii, care abia așteaptă să fie citite, și anume: „Trei ore de crăciun” varianta cartonată și necartonată și „Moș Grigore și musafirul neașteptat”, și alte peste 35 de povești de iarnă te așteaptă la Târgul cărților de Crăciun pregătit de edituradoxologia.ro. 
Și pentru că ne-am gândit și la părinți, avem peste 20 de titluri interesante despre viața duhovnicească și îmbunătățirea ei, cărți în care găsim picături de har atât de necesare omului însetat de Dumnezeu. 

Târgul cărților de Crăciun de anul acesta se desfășoară online și, după cum am văzut, vine cu povești noi, experiențe duhovnicești autentice și reduceri de până la 65% la cărțile din promoție. Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei, a colindului, a dăruirii, a dragostei, a poveștilor, a copilăriei, trăiri pe care le regăsim de cele mai multe ori redate cu măiestrie și sensibilitate aparte în cărți. 
De aceea, considerăm că cel mai frumos cadou pe care-l poți face celor dragi de Crăciun este o carte.