You are here

„O zi specială pentru Tata Panov” – o poveste cu tâlc pentru copiii de toate vârstele
 

Noi, asemenea bătrânului Panov, ne dorim din tot sufletul să-L vedem, să-L întâlnim măcar odată în viață pe Iisus Hristos. Această poveste ne ajută să deschidem mai bine ochii și să înțelegem că Mântuitorul ni Se arată, de fapt, în fiecare zi.

„O zi specială pentru Tata Panov” este o poveste de iarnă (și nu numai) de o mare sensibilitate. 

Tata Panov este un pantofar amabil și iubit de cei din jur, dar nu are pe nimeni alături de el și se simte foarte trist din această cauză. Citind din Biblie, se înfiripă în inima lui dorința fierbinte de a-L întâlni pe Hristos, Care îi promite că va veni în vizită la el a doua zi. Și Iisus chiar vine, dar nu așa cum se aștepta bătrânul, care astfel învață că Dumnezeu este mereu prezent în jurul nostru: trebuie doar să ne deschidem inima ca să-L vedem.

Această minunată poveste a fost adaptată de Lev Tolstoi după originalul franțuzesc al lui Ruben Saillens. Repovestirea lui Mig Holder și ilustrațiile lui Julie Downing pun și mai mult în valoare farmecul și învățăturile acestei povești, ajunsă acum la o nouă generație de cititori.

Sensibilitatea și blândețea ilustrațiilor adaugă un plus de valoare poveștii și astfel acest volum devine un must have pentru tinerii noștri cititori și nu numai.