Eşti aici

Cauți un duhovnic bun?
 

Cauți un duhovnic bun? Cunosc eu unul, care caută un fiu duhovnicesc necunoscut.

Cauți un duhovnic bun? Cunosc eu unul, care caută un fiu duhovnicesc necunoscut. Este vorba de Arhimandritul Ioan Krestiankin, un duhovnic de o blândețe și o pace extraordinară, care te va sfătui cât se poate de bine pe cărarea spre mântuire. Dacă nu ai auzit de el, volumul „Unui fiu duhovnicesc necunoscut”, apărut la Editura Doxologia , este exact ce îți trebuie.

O carte în care simți că autorul vorbește cu tine, îți răspunde la frământările tale interioare, îți rezolvă problemele la care nu găseai răspuns. Ai putea spune că ai înainte o carte minune, iar tot ce trebuie să faci este să vii cu inima deschisă și vei găsi aceeași mângâiere pe care a aflat-o fiul risipitor în brațele tatălui său. Povețele duhovnicești extrase din bogata corespondență și din predicile părintelui Ioan Krestiankin sunt atent ordonate și clasificate pe diferite teme: de la virtuți, la probleme ale vieții de familie, de la Sfinți, la boli și suferințe.

În zilele noastre se întâmplă multe necazuri; uneori nouă, alteori apropiaților noștri, însă Părintele Ioan ne sfătuiește cu blândețe pe toți cum să le primim:

„Dragul meu, a venit timpul când trebuie să ne închinăm înaintea fiecărui necaz și să-i sărutăm mâna, căci doar necazurile ne mai mijlocesc mântuirea.”

Citește alte articole despre: sfaturi duhovnicesti, duhovnic, probleme, Editura Doxologia