Eşti aici

Ziua copiilor începe mai devreme la Editura Doxologia!
 

Vara este anotimpul copilăriei, anotimpul perfect pentru plimbările în aer liber, pentru jocuri și pentru distracție, dar și pentru cărțile care te fac să zămbești, să crești frumos, să intri în lumea basmelor și a culorilor bucuriei.

Ziua copilului începe mai devreme la Editura Doxologia!

Vara este anotimpul copilăriei, anotimpul perfect pentru plimbările în aer liber, pentru jocuri și pentru distracție, dar și pentru cărțile care te fac să zămbești, să crești frumos, să intri în lumea basmelor și a culorilor bucuriei. Noi nu ne putem imagina copilăria fără o carte de povești și din acest motiv vă invităm să faceți parte din lumea lor, să vă bucurați împreună cu copii, nepoții sau poate chiar strănepoții dumneavoastră măcăr pentru o zi, măcar pentru ziua copiilor. 

Saptamâna aceasta vă aducem reduceri la toate cărțile pentru copii și multe pachete promoționale la diferite colecții și serii de autor din cadrul Doxologia Junior.

Sfârșitul acesta de săptămână este foarte important pentru toți cei mici, din acest motiv noi venim în întâmpinarea lor cu surprize mari. Poveștile nu trebuie să lipseasca vara aceasta din viața copiilor noștri și nici măcar din viața noastră, poveștile sunt cele care ne ajută să înțelegem mai bine lumea în care trăim, dar în acelasi timp ne pot transpune într-un univers frumos, lipsit de orice griji, în care imaginația este regina. Nu vom vorbi astăzi despre povești, dar va vom aduce înainte cateva seturi de cărți pentru copii ce merita să fie citite și păstrată în bibliotecă.

Putem începe cu pachetul din colecția „Darul lui Dumnezeu”, ce coține 5 volume cu povești despre familia de ursuleti ce afla tot felul de lucruri despre viață, dragoste, frați, surori, despre sărbători și Dumnezeu. Toate cele 5 cărți pot fi achizitionate cu 20% reducere și transport gratuit.

Un alt pachet pe care-l oferit săptămâna aceasta celor mici, la un preț promoțional, conține toate cele 7 cărți din colecția „Copilăria copilului creștin”. Aceasta colecție ne ajută să ne imaginăm copilăria unor Sfinți, duhovnici și personalități importante din viața Bisericii noastre. Cu toții am auzit de Părintele Ilie Cleopa, de Sfânta Parascheva sau de Sfânta Teodora de la Sihla, dar nici unul dintre noi nu s-a gândit că și ei au fost copii. Așadar prin intermediul acestei colecții intrăm în lumea mimunată a copilăriei marcate de sfințenie.

Un al treilea pachet de cărți pentru copii aparține marelui scriitor Spiridon Vangheli și personajelor sale Ciubotel și Guguță. Acest pachet conține trei cărți și două cd-uri cu poveștile lui Cibotel și Guguță, în varianta audio, cu o reducere de 20% și transport gratuit.

O săptămână, într-adevar, dedicată copiilor din toate punctele de vedere. Nu ne rămâne decât să vă uram mult spor la citit și mai ales la povestit.