Eşti aici

Clubul cititorilor Doxologia!
 

3 August 2020

Editura Doxologia a luat naștere în 2008 și de atunci am avut alături foarte mulți cititori fideli, care ne-au sprijinit să creștem și să tipărim aproape 1000 de titluri. În semn de recunoștință pentru toți prietenii cărților noastre, am creat Clubul Cititorilor Doxologia, unde membrii primesc o serie de avantaje:

  • au reducere permanentă (detalii mai jos)
  • au prioritate la livrarea comenzilor
  • primesc oferte speciale, rezervate doar membrilor Clubului
  • lunar, trei membri ai Clubului, prin tragere la sorți, primesc un premiu în cărți în valoare de 50 RON;

 

Clubul Cititorilor Doxologia are 3 niveluri: Silver, Gold și Platinum, stabilite în funcție de valoarea totală a comenzilor efectuate în ultimele 12 luni.

  • Membrii Silver sunt cei care au achiziționat cărți în valoare de 500-749 lei și vor avea 10% reducere la orice comandă.
  • Membrii Gold sunt cei care au achiziționat cărți în valoare de 750-999 lei și vor avea 15% reducere la orice comandă.
  • Membrii Platinum sunt cei care au achiziționat cărți în valoare de mai mult de 1000 lei și vor avea 20% reducere la orice comandă.

 

Reducerea pentru membrii clubului nu se cumulează cu alte reduceri existente în site. Pentru calcularea prețului final este luată în calcul reducerea cea mai mare.

Beneficiile pentru fiecare nivel sunt valabile un an de la data dobândirii și lista se actualizează în fiecare lună, în a doua zi lucrătoare, când trimitem un mesaj fiecărui membru nou, în care anunțăm nivelul atins.

Termenul de valabilitate a statutului de membru se prelungește și se actualizează lunar (dacă este cazul, se operează și se anunță trecerea într-un nivel superior), ținându-se cont de comenzile efectuate în ultimele 12 luni.

Citește alte articole despre: club, cititori, doxologia, reduceri, oferte speciale