Eşti aici

Transport gratuit
 

pentru comenzi mai mari de 99 de lei sau în funcție de promoții

 

 

Transportul este gratuit pentru:

                - comenzile mai mari de 99 de lei, indiferent de cărțile comandate (această sumă se modifică în funcție de promoțiile noastre și este anunțată atunci când verificați coșul de cumpărături)

                - pachetele de cărți

 

Livrarea va fi efectuată prin intermediul firmei de curierat rapid GLS.

Beneficiază de gratuitate comenzile cu livrare pe teritoriul României.

 

După ce ați înregistrat comanda, puteți urmări statusul acesteia din contul dumneavoastră de client, din secțiunea „Comenzi”.

Termenul de livrare al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 3 zile lucrătoare, cu condiția să fie disponibile în stoc. Exceptând perioadele aglomerate din an, când se fac multe cumpărături (Crăciun, Black Friday etc.), comanda va ajunge la dumneavoastră în 1-2 zile lucrătoare din momentul în care predăm coletul curierului și vă anunțăm expedierea printr-un e-mail.

Se poate opta și pentru ridicarea personală de la sediul nostru, din incinta Mănăstirii Golia (Iași, str. Cuza vodă, nr. 51). În acest caz, comanda se achită în avans, cu cardul sau prin transfer bancar.

 

Pentru livrări în străinătate în țările Uniunii Europenefolosim serviciul de curierat rapid DPD Curier. Calcularea costului de transport se face automat după selectarea țării de destinație.

Pentru țările ce nu fac parte din Uniunea Europeană, livrarea se poate face exclusiv prin Poșta Română. Calculul transportului se face manual, conform tarifelor afișate de operatorul de transport. Pentru efectuarea unei comenzi în ultimul caz, vă rugăm să folosiți formularul nostru de contact sau scrieți-ne pe adresa comenzi@edituradoxologia.ro.

 

Atașamente:
Citește alte articole despre: transport