Eşti aici

Recunoștință
 

Fără îndoială, unul dintre elementele esenţiale pentru dezvoltarea comerţului electronic este încrederea consumatorilor.

Fără îndoială, unul dintre elementele esenţiale pentru dezvoltarea comerţului electronic este încrederea consumatorilor. Din acest motiv obținerea unei Mărci de Încredere de la Trusted.ro a fost unul dintre obiectivele noastre principale în ceea ce privește oferirea cititorilor noștri de cumpărături cât mai sigure și o experiență cât mai plăcută pe site. Pe lângă acest fapt, ne bucurăm și de rezultatul foarte bun și mai ales de punctajul mare pe care l-am obținut de la acest site, trusted.ro, ceea ce înseamnă că acest obiectiv al nostru a fost atins, iar încrederea cititorilor noștri în cărțile publicate și mai ales în experiența interacționării cu site-ul nostru a sporit semnificativ.

Folosindu-ne de blogul Editurii Doxologia, ținem să vă mulțumim pentru încrederea acordată, deoarece acest punctaj se datorează 100% dumneavoastră, cititorii cărților Doxologia. Vă mulțumim și sperăm ca această familie a Editurii Doxologia să crească de la an la an și să vă ofere cât mai multe surprize editoriale plăcute, iar experiența cumpărăturilor online să fie una cât mai eficientă pentru dumneavoastră.

PS. Nu uitați să descoperiți viața din cărți!