Eşti aici

Îndoiala
 

De la îndoială pornește căderea credinței. Îndoiala înmoaie și inima cea mai puternică, mută și piatra de temelie a oricărei cetăți.

De la îndoială pornește căderea credinței. Îndoiala înmoaie și inima cea mai puternică, mută și piatra de temelie a oricărei cetăți. Creștinul care se îndoiește numai o clipă de credința sa se prăbușește în hăul păcatului.

Dacă o pasăre numai o clipă s-ar îndoi că ar putea să zboare, s-ar prăbuși din zbor. Crede și nu te îndoi, nu cerceta. Credința nu este rațională, credința este dragoste iar dragostea nu pune condiții. New Age-ul sau alte forme de rătăcire vor aduna și ele poporul lor care se va opune poporului credincios. Aici trebuie să fie pregătit creștinul nostru, la această înfruntare. Și nu este o înfruntare fizică, o luptă obișnuită, ci o luptă plină de capcane, dusă cu mijloacele științei.

Dar Dumnezeu ne-a dat știința ca să stăpânească omul pământul, și nu ca să fie prilej de cădere. De asta toate planurile dușmanilor credinței sunt fără însemnătate în fața puterii lui Dumnezeu. Cu asta trebuie să se înarmeze creștinul, cu încredere în Tatăl, în Fiul și în Sfântul Duh, în armata cea curată a îngerilor, în puterea cuvântului Sfinților Părinți și astfel va dobândi adevărata izbândă.

Citește alte articole despre: indoiala, indoiala in credinta